About

Themeluar ne vitin 2007 ne Durres, agjensia Sunny Travel qe ne fillimet e saj ishte aktive ne sektorin e turizmit duke perfshire te gjithe gamen e sherbimeve nga udhetimet me target, avion, udhetimet me carter dhe ne rezervime hoteli e organizime pushimesh individuale dhe udhetimet ne grupe. Jemi konkurues duke u mbeshtetur ne nje experience disa vjecare ne shitjen e biletave te fluturimit ne c’do destinaciion ne bote, nga shqiperia dhe cdo aeroport tjeter. Bashkepunimi direkt me nje sere agjensish nderkombetare te sektorit, me kontrata direkte partneriteti me MSC Cruises, Costa Cruises, Norvegean Cruises e ben Sunny Travel nje faktor konkurues ne kete fushe. Gjithashtu pasja e kontratave te bashkepunimit me nje sere zinxhire hotelesh ne Kroaci, Turqi, Greqi dhe Europe na mundeson te ofrojme cmime dhe oferta shume konkuruese per akomodim ne hotele nder me te miret ne rajon e me gjere. Nje produkt tjeter shume i rendesishem qe ne ofrojme eshte dhe ai I makinave me qera. Ne bashkepunim me nje nga kompanite me te medha ne Shqiperi kemi ne dispozicion nje park prej rreth 150 makinash nga me ekonomiket deri tek minibaset 1 autobuzet.

Sunny Travel bashkepunon me lider boterore ne sektorin e hotelerise dhe tour operatoret kryesor ne bote dhe ne Shqiperi duke bere te mundur te kompletojme ofertat tona per cdo destinacion.


Find Us

Address
Bulevardi Kryesor
Durres, Albania 2001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

Search

About This Site

Një udhëtim të gjatë, në një sezon të butë, në një vend të këndshëm, në mjedise çlodhëse, ku mund te takosh njerëz të mrekullueshëm.