Hello Albania!

  • 1

Hello Albania!

Shqipëria është një tokë e mbushur plot surpriza dhe e aftë për të mahnitur edhe turistin më skeptik. E gjendur mes maleve dhe detit, Shqipëria është një vend ku mund të ngelesh pa mend nga kultura dhe nga panoramat e saj natyrore.!


1 Comment

A WordPress Commenter

January 31, 2017at 1:59 pm

Shqipëria është një tokë e mbushur plot surpriza dhe e aftë për të mahnitur edhe turistin më skeptik. E gjendur mes maleve dhe detit, Shqipëria është një vend ku mund të ngelesh pa mend nga kultura dhe nga panoramat e saj natyrore.
Commenter avatars come from Gravatar.

Leave a Reply

Find Us

Address
Bulevardi Kryesor
Durres, Albania 2001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

Search

About This Site

Një udhëtim të gjatë, në një sezon të butë, në një vend të këndshëm, në mjedise çlodhëse, ku mund te takosh njerëz të mrekullueshëm.